Eindelijk een update

Ja, eindelijk een update van onze website. Ik had het al veel eerder willen doen, maar dat is niet gelukt. We hebben nu een mooie opzet gemaakt om de vele foto’s makkelijk op de website te plaatsen. Dus vanaf nu elke week een update. Klik hier om naar ‘pups actueel’.

Evi deed gister voor het eerst haar oogjes een klein beetje open. Ook begon ze haar achterpootjes een beetje te gebruiken. Giza ligt nu ook wat vaker buiten de werpkist.

We zijn echt aan het genieten!

1 Reactie

  1. Wat een heerlijk verslag en prachtige foto’s! Evi groeit als kool en wat is ze mooi zeg….wauw dat hebben mama en papa toch wel even goed gedaan…Ze is zeker een flinke meid hahahaha maar wat wil je als je de melkbar helemaal voor jezelf hebt…Mooi hé hoe verliefd de moeder op haar pup kan zijn en dan lieve Basu zo geweldig dat hij goed de wacht houd, maar weet dat hij op gepaste afstand moet blijven…

    groetjes en liefs Anitaxxx

Bericht achterlaten

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>